Yeni platforma seçərkən məxfilik siyasətində məlumatların təhlükəsizliyi üçün görülən tədbirlərlə bağlı həddindən artıq ümumi və konkret olmayan ifadələrə də diqqət yetirmək istəyirəm. “Məlumatlarınız təhlükəsiz şəkildə qorunur” kimi ifadə təkbaşına platformanı qiymətləndirmək üçün kifayət etməyə bilər. Azərbaycanda istifadəçi hansı əlavə məlumatları axtarmalıdır ki, təhlükəsizlik və məxfilik üzrə verilən vədlərin nə qədər əsaslandırılmış olduğunu daha obyektiv müqayisə edə bilsin?
4 Views

Bu gün işdə çox maraqlı bir söhbət oldu. Həmkarlarımla müxtəlif mövzulardan danışırdıq. Söhbət internet məkanlarına düşəndə bir həmkarım dedi: "Mən bu yaxınlarda çox gözəl bir platforma tapmışam". Hamımız maraqlandıq. O da ünvanı söylədi
Evə gələn kimi dərhal bu ünvanı açdım. Və təəccübləndim — bu platforma həqiqətən də çox keyfiyyətlidir. Burada hər şey o qədər aydın, o qədər rahat təşkil olunub ki, insan heç bir çətinlik çəkmir. Mən bu platformanı araşdırdıqca daha çox bəyəndim. Çünki burda həm gözəl görünüş, həm də maraqlı məzmun var. Bu ikisi bir araya gələndə mükəmməl nəticə alınır. Mən bu platformanı bir neçə saat araşdırdım və heç yorulmadım. Əksinə, daha çox maraqlandım. İndi bu platforma mənim sevimli onlayn məkanlarımdan birinə çevrilib. Mən həmkarıma bu gözəl kəşf üçün çox minnətdaram. Mən də bu kəşfi sizinlə bölüşürəm.